Minneside vår spillemann Arne Kjepso 1938 - 2020

Det er med tungt hjerte vi har fått melding at vår kjære spillemann gjennom mange år Arne Kjepso er gått bort. Arne betydde så mye for Asker folkedanslag og det var så godt å danse etter hans spill.

Jeg husker hans spesielle fine måte å spille på, og det var så melodiøst og trygt. Spillet hans gjorde at låtene kom så fint fram. Det er vel ingen av oss som ikke hugser hans flotte tolkning av bl.a valsene »Bergrosa» og ikke minst «Fagre Stryn», og ikke minst hans klare og reine spill til så vel turdanser, bygdedanser og vanlige runddanser. 

Vi vil savne han mye. Han hadde fått litt vondt i en finger, som gjorde at det ble noe vanskelig for han å spille på slutten, så han hadde vel egentlig frasagt seg å spille så mye for oss framover. Så det er med vondt hjerte at vi  som  hadde håpet så inderlig  at vi skulle fått takket han ordentlig for hans spilleinnsats i laget, når vi endelig kom sammen igjen etter denne pandemien, ikke fikk gjort dette. 

Nyeste kommentarer

09.10 | 17:04

Ja, dere er hjertelig velkomne.

27.09 | 20:03

Hei:) Vi er to venninner som er veldig glad i dans - spes. Bygdedans , folkedans , turdans etc.Dsnser idag i Symra,Hallinglaget i Oslo, samt leikarringen Noreg i Drammen .Kan vi komme innom??

Del denne siden